maandag 23 mei 2011

Nog een project voor aan de tuinmuur

Bij de Action vond ik een rieten hart met een zwart (schoolbordkleur) hart in het midden.........
Leuk dacht ik, maar saaaaaai! Maar daar kunnen we wel iets mee.
Het riet heb ik bespoten met een matte witte verf.  Het zwarte hart eerst in een laagje gesso gezet. Vervolgens 3 kleuren (bruin, vanille en rood )acrylverf opgebracht. Daarna een laagje Iridecent medium voor een mooi glinsterend effect. Dit heb ik ook over de meeste bloemen gedaan.
Een leuke afbeelding van Marie Antoinette opgezocht en die met Mod podge op het hart geplakt. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts. 1 van de grote rozen heeft een randje van kant gekregen. Van een ander stuk kant heb ik een soort van waaiertje gemaakt. De takjes zijn van Crealies. Het kleine engeltje is van fimo gemaakt. De swirl is van de swirlstans van Tim H. Verder is het afgewerkt met verschillende kraaltjes. Ik moet er alleen nog een laagje Pretex overheen doen en dan kan hij naar buiten.


Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

3 opmerkingen:

  1. Hallo Brenda, wat een prachtige en originele creatie! Super leuk! Groetjes, Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Que belo enfeite!! A imagem é linda!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik moet wel met jou lachen Bren! Ik hoor het je gewoon zeggen "saai", maar dat is jou weer helemaal toevertrouwd om er iets gezelligs van te maken, dat zie je hier wel weer! Vind ook deze creatie weer prachtig gemaakt, goede kleuren op de achtergrond trouwens ook! Liefs, Ira

    BeantwoordenVerwijderen