zaterdag 11 juni 2011

Portemonaie en etui van Ductape

Wow, ik was wat filmpjes op You tube aan het bekijken. Ik kwam daar een heleboel filmpjes tegen met wat je allemaal met Ductape kunt doen! Ik ga dan ook niet vertellen hoe je het moet maken. Zoek op You tube op Ductape en zie wat je er allemaal mee kunt maken. Het is makkelijk, snel en erg leuk om te doen.
Aangezien wij alleen het saaie grijze ductape in huis hebben, heb ik het wel bewerkt.
Eerst ben ik er met Stazon zwart  overheen gegaan. Daarna met de vinger wat van de Rub n buff antiek blauw eroverheen gesmeerd. Vlinders uitgestanst met de Joy vlinderstansen. Opgeplakt met glossy accents. Over het geheel heb ik een dun laagje Iridecent medium gedaan. Toen dat droog was nog een laagje glossy Mod Podge.
Verder heb ik met ijzerdraad en kraaltjes nog een hangertje gemaakt! Is het niet grappig?






Vanmiddag heb ik ook nog een etui gemaakt van ductape.

 


Hier heb ik niet zo veel mee gedaan. Ik heb alleen het middelste gedeelte door de Cuttlebug gehaald om te embossen. Ik had hem eerst in de vorm gevouwen en geplakt en toen met een Sizzix embossingfolder erdoor gehaald. Doordat het het op sommige plekken 3 lagen dik is lukt dat niet echt. Maar ik vind het resultaat eigenlijk wel geinig. Het is net alsof het middelste stuk aan de binnenkant gerimpeld is met elastiek. Verder nog wat stempeltjes van Art Journey, een zelfgemaakte Cameo en wat klitteband en klaar is hij! Sorry voor de laatste 2 foto's, kreeg het niet scherper dan dit.


Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke creaties Brenda! Zo zie je maar weer wat je allemaal kunt doen met dingen die je in je garage of schuur hebt liggen! Trouwens, je laatste etuitje ziet eruit als een avondtasje! Wanneer je daar de juiste jurk bij draagt klopt het helemaal! Liefs, fijne zondag, Ira

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat grappig! Zo knap hoe mensen dit soort technieken blijven verzinnen! Bedankt voor de tip ik ga eens kijken op youtube! Jouw versie van de portemonnee is wel erg apart geworden op deze manier! Ook het etui mag er wezen! Het zal wel heel erg stevig zijn door de ductape. Groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  3. geweldig! dat kan ook alleen jij maar verzinnen,

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Que legal!! Totalmente personalizadas! Um charme só!!!

    BeantwoordenVerwijderen