donderdag 21 februari 2013

Tas kastje


Hallo allemaal,
Ik zie dat ik er weer wat volgers bij heb gekregen. Wat leuk! Welkom!
Dit keer heb ik een tas kastje gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van een Viva decor sjabloon en iets aangepast zodat ik 2 laatjes aan de onderkant kon maken. Ik heb gebruik gemaakt van gewoon wit karton en 1 scapblad van Graphic 45. 
De tas is best groot. Ongeveer 27cm bij 29 cm. De bovenkant sluit met 2 uitgestanste vormen van een Tim H. stans. Deze zijn van Grungeboard voor de stevigheid. Verder zijn alle knopjes en pootjes afgewerkt met alcohol inkt koperkleur. De engel is gemaakt van gips en is gemaakt doormiddel van een zelfgemaakte mal. 
Het duurde even voordat deze tas af was. Ik heb het geheel ongeveer 5 x in de pretex gezet zodat het mooi hard is geworden. De laatjes zijn ongeveer 9cm bij 7 cm.


 De sluiting zit met klittenband vast. Je kunt hem dus nog open doen en er iets in stoppen.
 Aan de achterzijde heb ik niet zo heel veel gedaan. Een mooie gipsen ornament, een zelfgemaakte bloem en wat kant. Ik zie nu dat ik de sluiting nog wat af moet werken......... ;-)


Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige creatie weer, en wat heb je er weer een werk in gestoken.
    kan je het nu buiten zetten doordat je het bewerkt hebt met Pretex?

    Nog even antwoord op je vraag.
    De faber castell potloden moet je idd ook met terpetine doen (het is niet echt nodig, maar vind dat persoonlijk net wat zachter en mooier uitvloeien).

    Fijn weekend.

    groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal geweldig Brenda, je taskastje! Je hebt heel mooi papier gebruikt en het zoals altijd weer prachtig versierd, een superfraai geheel! En die Memory Box stansen werken perfect hoor, oké, het is af en toe wat priegelig werken met al die kleine swirls, maar met een fijn prikkertje gaat dat prima! Fijne zondag verder, groetjes, Ira
    irascreacorner.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen