zondag 4 september 2011

Nuttige projecten

Een aantal nuttige projecten dit keer!
Ik had nog geen speldenkussen en kwam op youtube een filmpje tegen voor dit speldenkussentje.
Aangezien ik gek ben op dressforms is dit dan ook het ultieme speldenkussentje voor mij. hihi

Heel gemakkelijk om te maken. Je neemt 2 chipboard dressforms. 1 laat je heel en 1 gebruik je alleen het lijfje. Je neemt wat watten die je op het losse lijfje legt. Stukje (iets rekbaar) stof  eroverheen en plak de stof aan de achterkant vast met de glue gun. Het lijfje plak je vervolgens op de dressform. En dan kun je hem versieren zoals je wilt.

Projectje nr 2........
Rick gaat straks met de bus naar school en zal zijn OV kaart zo'n 8 keer per dag tevoorschijn moeten halen.
Ik heb een houdertje gemaakt die straks met een koord aan zijn tas vastgemaakt kan worden. Hij is gemaakt van grungeboard en doorzichtig acryl. We hebben hem al uitgetest. De scanner scant gewoon door het acryl heen dus hij hoeft hem niet uit zijn houdertje te halen als hij hem gebruikt.

De nietjes zitten erin omdat lijm alleen niet afdoende was.

En het laatste project..........
Als ik mijn oordopjes op mijn telefoon gebruik zit ik altijd met de snoertjes te klooien. Of ik moet de oordopjes los in mijn tas doen en als ik ze weer ga gebruiken zit alles in de knoop. Daar moet toch wel een oplossing voor zijn, bedacht ik mij.
Ik heb een telefoontasje gemaakt waarin ik de snoertjes van de oordopjes heb weggewerkt.  Nu kan ik het tasje omdoen, oordopjes in mijn oren en het stekkertje bovenin mijn telefoon. Zonder dat ik last heb van loshangende snoertjes.

Aan de voorzijde zit nog een apart vakje, voor een sleutel ofzo.

Zo en dan nu nog een photoshop foto van onze Punk als afsluiting..........
Punk op bezoek bij zijn mammie!Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

1 opmerking:

  1. Wat ben jij lekker aan het freubelen geweest zeg! Hele gave nieuwe projecten, vind je dressform super en de pashouder voor Rick heel stoer. En de foto van jullie Punk is gewoon nét echt! Groetjes, geniet van je nieuwe week, Ira

    BeantwoordenVerwijderen