zaterdag 17 maart 2012

Terug, maar nu echt!

Hallo allemaal,
Ik ga weer langzaam aan mijn blogleven oppakken. Mijn contract van mijn werk wordt niet meer verlengd en ben nu mijn vrije dagen aan het opmaken. En wat opvalt is dat de energie weer helemaal terugkomt. Pfff ik werkte niet veel maar een portie negatieve energie zorgde ervoor dat ik s'avonds en zelfs de dagen dat ik wel vrij was geen puf meer had om te knutselen........Nouja, knutselen ging af en toe nog wel. Maar erover bloggen...........Echt, geen puf! Geen plezier!
Maar we zijn er weer! Wel druk op zoek naar een nieuwe baan maar ondertussen knutsel ik weer wat af. Ik zal wat foto's plaatsen hieronder van wat ik de laatste tijd zoal gemaakt heb.

Het baby-tje ligt op een plateautje en die kun je er met baby en al uithalen. Daaronder zit namelijk nog ruimte voor een klein cadeautje.


 Verschillende doosjes gemaakt van dozenkarton.  
Vond dit wel een mannenkaartje! Een aantal magic cardholders........ 
Een cadeaudoosje voor geboorte babyDit kaartje heb ik gemaakt nadat ik bij www.crealies.nl ( facebook) 1 van de doorlopende stempels had gewonnen. Ik was hun honderste fan op Facebook ;-)
Ik heb de stempel gebruikt op de auto met clearinkt en zilveren embossingpoeder en op de blaadjes. Ik vind de blaadjes echt helemaal tot leven komen zonder dat ik het hoef op te bollen.

Kaartje voor mijn oma. Foto had ik al genomen voordat ik haar leeftijd (87) op haar schortje had gedaan.


Mini engelenhuisje......... ;-) 

Naaldenboekje van vilt binnen en buitenkant.
Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

4 opmerkingen:

 1. Hoi Brenda, leuk je weer eens terug te zien. Je hebt idd. niet stil gezeten zeg, wat een leuke projecten. En dat ienie mienie babytje is wel heel schattig. Groetjes, Frea
  p.s. weet je dat je woord verificatie aan staat; dat is zooo tijdrovend. Je kunt 'm heel makkelijk uitzetten hoor; gewoon naar instellingen en dan voor reacties kiezen; als je naar beneden scrolled zie je woordverificatie staan en die moet je dan op uit zetten.Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Frea,
   Ik had geen idee dat woordverificatie aan stond maar het is weer gefixed!

   Verwijderen
 2. Hi Brenda! Wat fijn weer van je te horen en zoveel moois van je te zien! Ik had je geprobeerd te mailen, want ik miste je al zo lang in blogland, maar ik kreeg m'n mailtjes steeds terug, snapte er niets van! Maar goed, je bent er weer! Wat een prachtige serie creaties laat je hier zien zeg, je bent ├ęcht terug!! Groetjes, Ira

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Que logo voce ache outro emprego! Fez muitos trabalhos lindos! Espero que continue compartilhando conosco!

  BeantwoordenVerwijderen