dinsdag 30 augustus 2011

Ben er weer!

Hello,
Long time no see! Ben ontzettend druk geweest maar helaas niet met knutselen. Ondertussen is onze benedenverdieping zo goed als klaar. Het was zo ontzettend veel werk maar ben erg blij met het resultaat. Onze kat Punkie is ondertussen geopereerd aan zijn 'kruisprobleem" en is weer hechting -en lampenkapvrij. De jongens hebben nog steeds vakantie en Frank en ik zijn alweer 2 weken aan de slag. Nog een weekje en dan zullen we allemaal weer in het gareel lopen. Spannend voor Rick, die zijn eerste stappen op de middelbare school gaat doen. En voor mams ook!
Ik ben wel bezig geweest met wat andere dingentjes, zoals Photoshop! Geweldig programma waar je leuke dingen mee kunt doen. Dit is 1 van mijn resultaten. Max is gek op Star Wars en was verleden jaar verkleed als Anakin Skywalker. Ik heb op internet een poster gevonden en de verkleede Max in verwerkt. Daar kun je dus hele leuke grappige dingen mee doen.

Ik vind het zo leuk om te doen dat ik internet nu afspeur voor tutorials. ;-)

Ook zocht ik iets om betere foto's mee te kunnen maken. Ik was altijd afhankelijk van tijd en weer om redelijk goede foto's te maken van mijn projecten. Inmiddels ben ik eigenaar van een mini fotostudio en ben daar nog mee aan het spelen.
De belichting vooral is best trickie. Hieronder een aantal foto's van een doosje wat ik vorige week gemaakt heb. Het doosje bestaat uit 3 losse doosjes die aan elkaar geplakt zijn en daarna rondom bewerkt.
Ik ben er echt blij mee. Deze foto's zijn s'avonds genomen. Voorheen kon ik dat echt wel vergeten.
Ik ga de rest van de week gebruiken om bij te lezen op jullie blogs!

Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

1 opmerking:

  1. Hey Brenda! Wat gezellig dat je weer terug bent en dat je van alles hebt ondernomen in de tussentijd! Jaha, met photoshop kun je gewéldig leuke dingen doen! Wat is je doosje prachtig geworden zeg, helemaal te gek, lekker romantisch, echt beeldig! Liefs, Ira

    BeantwoordenVerwijderen