vrijdag 13 mei 2011

Mixed media voor in de tuin

De tuin komt redelijk af. Met bamboeschermen langs de schutting wordt het een echte buitenhuiskamer.
En een huiskamer kan ook wel wat aankleding gebruiken. Dus ik heb een mixed media schilderijtje voor op de muur van de schuur gemaakt.
Dit is hem!

Het bestaat uit een omgekeerde canvas van 30 cm bij 30 cm. De randen heb ik beplakt met stukken uit een oud engels boek. Daarna lime kleur acrylverf erover heen. Nog wat gestempeld en wat distressinkt erop.
De hoeken zijn van  stevig papier gemaakt. De paneeltjes zijn gemaakt van karton , diecuts en aluminiumfolie. Daarna afgewerkt met verf, waterverf , inkt en Rub n buff silver en antiek blauw.
Het vogeltje en de letters heb ik ooit gekocht bij de Action. Het geheel is afgewerkt met Pretex. Als het goed  is, is alles nu waterdicht en vorstbestendig.

Hieronder nog een aantal detailfoto's!


Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

3 opmerkingen:

  1. Meid wat een práchtig kunststuk heb je afgeleverd!!! Ik ben er helemaal weg van, kan er de hele tijd naar zitten kijken, al die details, zalig gewoon. En ik ben reuze benieuwd naar je tuinkamer, hoop dat je daar ook foto's van wilt plaatsen? Vind dat zó gezellig, wanneer je binnen en buiten met elkaar verbindt, dan kun je echt overal van je tuin genieten! Groetjes, fijne avond, Ira

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit zo gaaf! Wat ben je toch creatief he? Ik vroeg me al af hoe dit buiten goed zou blijven, maar wat een goed idee om pretex te gebruiken! Dat werd eerst gebruikt om beeldjes van gipsverband ook weerbestendig te maken, je moet er maar op komen! Groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nossa, é lindo!!! Que técnica maravilhosa a sua! Que bom que achei seu blog!

    BeantwoordenVerwijderen