zaterdag 5 maart 2011

Tasje met Crealies boxmal

Goedemorgen allemaal,
Eergisteren zag ik op de blog van Crealies dat Anita (Iemand van het DT van Crealies) twee boxmallen had ontworpen. Ik ben gaan kijken en vond hem zo leuk dat ik er gelijk 1  heb besteld .
Gisteren binnengekregen, en oh wat is hij leuk! Makkelijk om te mee te werken. Ik heb boxmal 8 en dat formaat is perfect. Er kan aardig wat in.
Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Vandaag gaan we op visite bij vrienden en ik vond dit doosje wel erg leuk om iets lekkers in te stoppen voor de gastvrouw en gastheer.
Voordat ik het tasje in elkaar heb gezet heb ik er stukjes scrappapier opgeplakt met gelmedium. Ik heb 3 soorten van een vintageblokje van de Action hiervoor gebruikt. Toen dat droog was heb ik het tasje in elkaar gezet. De Cameo is uiteraard van Fimo. De bloemen en bladeren en het randje aan de voorkant zijn van  Crealies stansen. De vlinders Joy. Alle gestanste delen zijn met verschillende embossingfolders geembost. Verder heb ik de perlenpen van Viva en wat kralen gebruikt.  Oh en de randen van het hengsel is van een Martha Stewart pons. Deze rand heb ik een beetje naar binnengevouwen.
Is het geen scheetje?

Het volgende tasje wordt een Mixed media tasje. Met de vorm van de voorkant van het doosje wil ik ook een passend boekje gaan maken. Overal een halve centimeter vanaf en dan moet het wel passen.
Ook kun je met deze vorm een kaart maken. Yiehoeeee, ik ga lekker experimenteren. Nouja, morgen dan want vandaag zijn we weg.

Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

3 opmerkingen:

 1. HOi Breda, wat gaaf zeg! Ik ben vandaag naar Doe@Ding geweest en heb ook zo'n malletje gekocht. Jij hebt er echt iets moois van gemaakt! Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waanzinnig tasje Brenda,

  Och enig om te bewonderen wat je ervan weet te maken, bedankt voor de link en het showen...Kijk nu al uit naar je MM, hou ik ook erg van dus kom maar op hoor...hoor wel als het erop staat....werkelijk te gek!!!!

  Warme Ala Anita groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat heb je snel en prachtig gemaakt Brenda!! En met zo'n super cadeau gaat de deur natuurlijk nóg wijder voor je open ha ha ha!! En die cameo hè, door jou zelf gemaakt, toch? Super!! Groetjes, Ira

  BeantwoordenVerwijderen