zaterdag 20 april 2013

Nieuwe tag

Enige tijd geleden heb ik een candy gewonnen bij Noor design. Weten jullie het filmpje van Leonie nog? Waar ze met deze mallen een mooie tutorial gaf voor het maken van rozen.

Ik heb deze mallen gewonnen maar nog geen tijd gehad om er iets mee te doen.
Vandaag dus maar even de tijd genomen om weer eens een tag voor aan mijn muurtje te maken. ;-) Inclusief de roosjes uiteraard.

De afbeelding is van Marianne design. Het kant heb ik gekocht op Marktplaats. De vlinder en hangertjes zijn zelfgemaakt. Ook de kralenspray is zelfgemaakt van kraaltjes en dat hele dunne metaaldraad.


 Dit zijn de bewuste mallen.......... Ze zijn heel gemakkelijk om mee te werken. omdat ze helemaal open zijn in het midden, druk je je bloemen er zo uit. Ik heb 2 bloemen tegelijk gestanst en dat ging prima.




Zijn het geen gave roosjes geworden? Ik heb de twee kleinste bloemetjes genomen voor het maken van deze roosjes. De witte roosjes en de andere witte bloemetjes zijn van I am Roses. 




Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

3 opmerkingen:

  1. Wow Brenda,wat een mooie tag heb je gemaakt,de kleuren vind ik erg mooi en je roosjes zijn geweldig goed gelukt,knap hoor.Wat ik ook leuk vond is die swirl die jij gemaakt hebt met die kraaltjes en ijzerdraad,goede tip! lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt schitterend Brenda, en die roosjes zijn ook echt geweldig! Groetjes Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat leuk dat je deze gave mal hebt gewonnen Bren, proficiat! En wat zien je roosjes er prachtig uit, je hele tag is een superromantisch geheel zo! Groetjes, Ira
    irascreacorner.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen