donderdag 4 oktober 2012

Huis kastje


Hallo allemaal,

Ik wilde graag een ladenkastje maken, voor de kleine dingetjes. Toen ik de basis voor de laatjes had gemaakt vond ik het wel een leuk idee om er een huisje van te maken. Hij is gemaakt van chipboard, pizzadozen en dozenkarton. De deurtjes heb ik gemaakt dmv een stempel. De rest van het papier is zelf gemaakt. Het dak is bekleed met een oude placemat van strookjes hout. De ornamentjes komen uit een mal en zijn van klei. Oh en de rozen die er achter staan horen niet bij het huisje maar zijn wel zelfgemaakt. Van koffiefilter.




  Het vogeltje is van een Marianne design stans. Ik heb hem 2 x uitgestanst, opgebold en op een paar plekjes dichtgelijmd. Daarna natte, geinkte toiletpapier erin gepropt. Zo krijg je een leuk 3 d vogeltje.
 
 
Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

4 opmerkingen:

  1. Ooo wat super mooi zeg, vooral de raampjes, echt heel mooi.
    Wat ben jij super creatief zeg.
    Ik had je babydoosje ook gezien ook zo mooi, ik heb hetzelfde malletje liggen en het ligt al met gips erin te drogen hihihi, ik wil graag ook zo een soort doosje gaan maken, krijg echt op jouw blog heel veel inspiratie.
    Ben trouwens heel benieuwd naar je eigen gemaakte mal als je die klaar hebt.......ik houd het maar bij standaard dingen om mallen van te maken wahahaha.

    Tot blogs.
    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En eigenlijk heb ik aan Jacqueline's commentaar niet zoveel toe te voegen Brenda, want ik ben het er - uiteraard! - helemaal mee eens! Vind je huisje gewéldig geworden en je heb ook zulk mooi papier gebruikt hiervoor! Echt te gek!! Groetjes, Ira
    irascreacorner.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Também adorei as janelas...ficaram com um efeito muito chamativo! E o passarinho também é especial!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Brenda,wat een leuk huis,ik kwam via via op je blog en heb heerlijk rondgeneusd.Ik ben maar meteen volger geworden want je hebt een erg leuke stijl van knutselen,groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen