zondag 26 mei 2013

Circushuisje van zelfgemaakt Studio bestand

Hallo allemaal,

Ik ben nog druk aan de knutsel en heb al aardig wat gedaan maar veel kan ik nog niet laten zien omdat het nog niet bij de toekomstige eigenaar terecht is gekomen........Dus waarschijnlijk komende week zullen er meerdere berichtjes hier verschijnen.

Nu ben ik al een aantal jaren in bezit van een Silhouette snijmachie. Maar omdat mijn laptopje op zolder het niet meer doet, al heel lang niks meer mee gedaan. Een paar dagen geleden heb ik alles naar beneden gehaald en de nieuwste software op mijn computer gezet. En jeee, wat is dat nieuwe programmaatje Studio makkelijk. Ook het ontwerpen van je eigen snijbestandjes gaat er heel gemakkelijk mee.
Ok, het kost heel wat tijd maar dan heb je ook wat hihi.
Dit is wat ik ontworpen heb. Een circusachtig huisdoosje.  Het docoratie papier is van de Action.


En dit is de gedecoreerde versie
Het hekwerk is van een Tim Holtz stans. Het boompje van een Marianne design stans. De strik is gemaakt met de Bowdabra. Verschillende plasticbloemen, Iamroses rozen, en een zelfgmaakte stickpin. 

De groene bladeren en roze/oranje bloem komen uit een boeketje nep bloementjes. ;-)
De topper is gemaakt van een grote kraal en ijzerdraad.

Ik vind dit zo leuk om te doen. Ook mijn tekentablet staat hier beneden. En ben ondertussen alweer bezig met nog meer bestandjes te maken. Binnenkort meer! 

Ps. Ik vond het roze wel erg roze dus heb het geheel met witte verf bespoten. Dit is het uiteindelijke resultaat. ;-)Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten