woensdag 6 maart 2013

Cameo's met kralen

Dit is het beadingwerk waar ik de afgelopen dagen mee bezig ben geweest. Ik heb er nog 2 gemaakt maar die heb ik weer uitgehaald omdat ik ze niet mooi vond. :-)
@ Jacqueline, dit is gewoon gedaan met kraaltjes en naald en draad. Bij mijn volgende post zal ik een link plaatsen van een Youtube kanaal waar ik veel van geleerd heb qua beading. Maar jouw kraaltjes die je aan elkaar kunt plakken klinkt ook we interessant. Ik heb er nog nooit van gehoord.

Ik weet nog niet precies wat ik er mee ga doen. Of dat ik ze op projekten ga gebruiken of dat ik er van die sjaalspelden van ga maken. In september is er weer een markt bij het verzorgingshuis waar mijn moeder vrijwilliger is. En misschien is dit wel iets voor op de kraam. Ga ik nog even over dubben. 

Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

3 opmerkingen:

 1. Prachtig kralenwerk Bren! Leuk is dat he, kraaltjes rijgen, gewoon go with the flow en maar zien wat voor vormen eruit komen! Als je dit straks meeneemt naar de markt, ga je punten scoren meid! Groetjes, Ira
  irascreacorner.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een werk zeg maar wel weer supergaaf gedaan! :) groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal gemist, maar oooo wt gaaf zeg, en jee wat een werk.
  Maar idd zoals Ira al zegt hier ga je zeker van verkopen hoor als je dat op de markt gaat doen.

  Mijn dochterjte had een soort kralen gekregen en dat moet je ook allemaal in vormen leggen en als je het met een plantenspuit nat spuit dan gaat alles aan elkaar vast.
  Ik zag het afgelopen week bij de speelgoedwinkel en heet ook beads, maar tis echt vrij prijzig.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen