woensdag 20 maart 2013

Cadeau/geld tag

Hallo allemaal,
Nog steeds bezig met de keuken maar het wordt  wel heel mooi, al zeg ik het zelf. hihi Het verven zit er bijna helemaal op. Ik wil alleen de achtergrond nog tegelen. Maar we hebben pas volgend weekend tijd om tegeltjes te shoppen. Als het helemaal klaar is zal ik de voor en na foto's laten zien ;-)
Ik zou deze tag nog even posten. Achter de Koningskaart zit een doosje waar we geld in hebben gestopt. De bovenkant van het doosje is te openen. De tekststempeltjes zijn van Crealies.
Ik had deze foto al gemaakt en voordat we naar de verjaardag gingen bedacht ik mij dat het nog wel leuk was om een donkerrode roos links in de hoek te plakken. Helaas daarna geen foto er meer van gemaakt. 

De geemboste kaarten zijn van Tim H. Het autootje is gemaakt van klei en gemaakt met een zelfgemaakte silliconenkit mal. Gemaakt met een stempel van Tim H. De bloemen zijn zelfgemaakt. Het engeltje is gemaakt van gips. Het is maar een gedeelte. Eigenlijk een mislukt afgietseltje. Hij kwam er gebroken uit.  Ik vond dit wel een mooi stukje om te bewaren om nog eens te gebruiken. Het gave fietsje is van een marianne D malletje. Het eiffeltorentje is van Whimsy stamps.
Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

2 opmerkingen:

  1. Hoi Brenda, wat een geweldige kaart! Die ouderwetse fiets vind ik geweldig! En je bloemen zijn ook zo mooi! Groetjes Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knap om tussen de klusserdeklus ook hier nog tijd voro te maken, ziet er goed uit !

    BeantwoordenVerwijderen