zaterdag 26 mei 2012

Zo teleurgesteld in de markt

Hallo allemaal,
Gisteren was dus de grote dag. We kwamen aan op het Forum en door de wind waren al 6 kramen omgewaaid. Het Forum is een plein in Almere wat vlakbij open water ligt en omgeven met veel hoge gebouwen. Maar ook met openingen tussen de gebouwen door. Het resultaat was dus een gigantisch tochtplein. De wind kwam van alle kanten. Ik heb in de ochtend nog snel een windscherm gehaald en we hebben geprobeerd om nog wat lakens op te hangen om de wind tegen te gaan. Dit is niet gelukt. De lakens hebben we maar weer weggehaald want de wind kwam toch van alle kanten.

Tjee wat baalde ik. We konden dus niks goed en mooi uitstallen. De gehele dag zijn we bezig geweest om achter kaarten aan te rennen die het plein overvlogen. De doosjes lagen om de havenklap op een hoop in de hoek bij het windscherm. Door de wind waren al veel standhouders of niet op komen dagen of die waren in de ochtend al weer weggegaan. Dus er bleef maar een heel klein marktje over. Dus aanloop hebben we ook niet echt gehad. En als er wel eens iemand bleef staan dan kwamen de windvlagen en liepen ze snel door omdat ze waarschijnlijk bang waren dat de boel in zou storten.
Wat een desillusie! De markt was tot 11 uur in de avond maar we zijn van ellende maar eerder weggegaan........ We waren om half 10 weer thuis. Al met al hebben we voor 20 euro verkocht..........Dat is nog niet eens de helft van het kraamgeld. En de kosten voor het windscherm en de extra marktklemmen. Echt, ik baal als een stekker.

Daar lijkt het vrij rustig.............maar we hebben alles met plakband vast getaped op het doek..............de kaarten aan de achterzijde hebben we later weggehaald omdat alles steeds wegvloog. Dit waren dus de foto's aan het begin van de ochtend.
Mijn moeder en Max achter de kraam.

Mijn moeder

Ik weet niet of ik dit nog eens zal doen. (of ik zal wel moeten want ik heb een overschot aan spullen) ;-)

Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

1 opmerking:

  1. Nou Bren, ik weet niet wat ik moet zeggen, ik had dit dus bepaald niet verwacht! Je hebt immers zulke mooie dingen gemaakt! Moet je kijken wat je allemaal voor fraais hebt uitgestald! Da's zeker balen, ik baal plaatsvervangend met je mee... Misschien een ideetje om op Etsy iets te plaatsen? Succes! Groetjes, Ira

    BeantwoordenVerwijderen