donderdag 24 mei 2012

Ohhh sorry dames,

Bloggen komt er even helemaal niet van!

We zitten met een hele zieke kat. Hij wil niet eten en drinken doet hij sporadish. Hij schijnt het ook aan zijn nieren te hebben maar de dokter wil hem pas niermedicijnen voorschrijven als hij eet en drinkt.  Hij heeft nu ruim een week niks gegeten. We hebben hem zelf al meerdere infuusen met vocht moeten toedienen maar er veranderd niks...............Ja , van super levendige en stoere goedgevormde kater is hij veranderd is een oud stumpertje. Zo zielig! Hij is al 16 jaar , we weten op dit moment even niet zo goed wat te doen. Dokter weet het ook niet meer zo goed en wil hem doorsturen naar specialist. Maar dat gaat erg in de papieren lopen en we hebben de laatste tijd al behoorlijk veel voor hem uitgegeven met nul komma nul resultaat. Zo lastig!

Ondertussen ben ik ook veel aan het stansen geweest voor de markt morgen.
Mijn moeder en ik staan morgen van 11.00 uur tot 23.00 uur op het Forum ( op het plein bij de bios) in Almere op de Luilakmarkt.
Ik heb er zin in en tegelijkertijd ben ik ook wel een beetje zenuwachtig..........
Mocht je in de buurt zijn........... Gezellig als je langskomt!

Een hele fijne zonnige dag gewenst vanuit Almere!Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

2 opmerkingen:

  1. Ah ja, da's inderdaad zó zielig als je zo'n beestje dan zo ziet en je kunt zo weinig aanvangen... Hoop dat het toch een beetje wil lukken allemaal. Heel veel succes met de markt morgen, maar je zult zien, dat zal wel los lopen, je hebt immers zulke prachtige dingen gemaakt! Wou dat ik niet hoefde te werken én dichterbij woonde, dan kwam ik zéker even aanwaaien!

    BeantwoordenVerwijderen