zaterdag 14 april 2012

Ladenkastje babyZo, ben ik weer! Dit kastje had ik al lang in huis. Ik had er 2 en van de ene, heb ik een engelen ladenkastje van gemaakt. En met deze wist ik het gewoon even niet meer. Maar gisteren ineens wel ;-)
Het kastje zelf heb ik in de gesso en daarna in de acrylverf gezet. Huidskleur (ala zalm) en lila paars.


Zien jullie die mooie rub ons? Ook van de Action. Ze zijn echt mooi, vind ik!


Het bloemstukje bovenop bestaat uit wat bloementjes van Wild Orchid Crafts en zelfgemaakte bloemen. De paarse bloemen zijn gemaakt van keukenpapier en paarskleurige tissue papier. Ik heb eerst in een kom vormige vorm nat keukenpapier gedrukt. Tot je ongeveer een kwart van een bal heb, zeg maar! Nachtje laten drogen en je hebt je basis voor de bloem. Ik heb van de tatterd flower die (Tim H) , het kleinste bloem tig keer uitgestanst. Nou, ja eigenlijk maar 1 keer, hoor. Tissue papier is erg dun en de stans kan aardig wat aan. ;-) Het is dan wel weer lastig om alle bloempjes van elkaar af te krijgen, maar dan heb je wel wat. Daarna plak je alle bloempjes (alleen het midden van de bloem lijmen.) op de basis. En je heb een bloem. Je kunt ook meerdere basissen bij elkaar plakken. Ik heb voor dit stukje eerst een vorm geknipt van wat ik ongeveer wilde . De basisvormen en de draden alvast opgeplakt.
 De baby is van hete lijm gegoten. Daarna insmeerd met Rub N Buff zilver. Vervolgens laagje zwarte acrylverf en daarna het zwart weer afdeppen met keukenpapier. Geeft een beetje een bronseffect, vind je niet?. De sleutel is van fimo klei gemaakt.


Ik heb vanochtend weer wat spulletjes binnengekregen dus ik ga zo weer lekker experimenteren.
I'll be back!


Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

1 opmerking:

  1. Geweldig, wat een schatje is het geworden Bren! Heel lief met dat kleine babietje er bovenop. Grappig dat jij die rub-ons ook hebt meegenomen bij de Action, ik heb die zwarte ook nog in m'n handen gehad, maar heb uiteindelijk de lichte gekozen ;-) Groetjes, Ira

    BeantwoordenVerwijderen