vrijdag 1 april 2011

Dressform

Hallo allemaal,
Helaas niet zoveel tijd om te bloggen. Meneer Ziekmakend virus is op bezoek gekomen en weigert te vertrekken. Hij wil graag eerst in alle kamers logeren. Geef mij mevrouw Creavirus maar. Die mag van mij altijd langskomen. En ze mag zolang blijven als ze wil. Gisteren kwam ze ook even op bezoek. Zeker omdat ze gehoord had dat ik mijn nieuwe dies had binnengekregen. De Wings die van Sizzix en de Sew die van Tim Holtz.
En jeeee, wat zijn die gaaf. Hier ga ik zoveel plezier aan beleven. Je kunt er zoveel kanten mee op. Hier is mijn eerste probeerseltje.

Hierboven staat de voorkant. Ik heb eerst meerdere dressforms uitgestanst en op elkaar geplakt voor meer stevigheid. En een extra voetje. De dressform en voetje heb ik ingeknipt en inelkaar geschoven. Zodat het dressformpje kan blijven staan. Daarna op een ondergrondje geplakt. Ik heb drie verschillende stofjes voor de rok gebruikt. De wings heb ik geembost en bewerkt met distressinkt en perfect pearls koper. Ook de roosjes zijn met de perfect pearls gedaan.

Hierboven staat de achterkant. De stempel die je ziet is van Viva. 1 van de nieuwe serie. Zulke gave stempels voor zo een klein prijsje. Daar word ik helemaal happy van. Nu meneer Ziekmakend virus de deur uit werken en dan ben ik helemaal happy.

Bedankt voor je bezoekje en als je vragen hebt , laat het maar horen.
Fijn weekend alvast! Ik hoorde dat het morgen heerlijk weer gaat worden. (Hoewel ik dan nu nauwelijks kan geloven als ik naar buiten kijk.)
Groetjes, Brenda

2 opmerkingen:

  1. Ja Brenda, en hier word ik nou weer helemaal blij van, van zulke mooie dressforms!! Ik zie dat jij de nieuwste stempels van Viva ook niet kon weerstaan, ha ha ha! (ik heb ze van de week nl. ook binnen gekregen, vond ze té mooi en lekker goed geprijsd!) Hopelijk gaat je ongenode gast gauw weg, zodat jullie van een fijn weekend kunnen genieten! Groetjes, Ira

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voce gosta dos vestidos de scrap? Participe de alguns desafios, há uns muito bacanas! e seus vestidos fazem o maior sucesso! Estou feliz em percorrer seu blog!

    BeantwoordenVerwijderen