vrijdag 6 september 2013

Trouwkaart en kerkdoosje


Deze had ik al even geleden  gemaakt maar nog niet geplaatst op mijn blog.
Voor de kaart heb ik 2 stansen van Timmy gebruikt, de Old jalopy en de Doiley stans. De bloemen en bladeren zijn van I am Roses. De letters ziijn van vinyl en gesneden met mijn Silhouette. De embellies zijn zelfgemaakt van klei.


  Het kerkdoosje is gemaakt van een SVGcuts patroon. Volgens mij heet de set Santa's village. Het is gesneden met de Silhouette en ik heb het eerst is vele lagen gesso gezet. Daarna meerdere lagen pretex en zand.Verder zit er een laag witte acrylverf op en wat stickles zilver. Het roosje is van I am Roses. De engel op de achterzijde is van klei en komt uit een mal. Voor de steentjes heb ik kattengrind gebruikt. Het doosje en kerkje zijn nu dus keihard door alle lagen over elkaar heen.


Oh en Jacqueline, jaaaaaa ben helemaal happy met mijn Silhouette. Ik heb hem al jaren en ik heb hem weer hervonden zullen we maar zeggen ;-)

Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

1 opmerking:

  1. Wow,wat een mooie kaart en een prachtig doosje heb je gemaakt Brenda,dit zal echt wel heel lang bewaard blijven en nog vaak bewonderd worden,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen