maandag 28 januari 2013

Valentijnstasje

Van het weekend de tijd gehad om te freubelen. Binnenkort is het Valentijnsdag en dan heeft Max precies 1 jaar 'verkering' met zijn vriendinnetje. Nu wilde hij voor haar een gedichtje schrijven en ik had hem beloofd om er iets leuks bij te maken. Zodat hij het geheel in haar laatje kan leggen op Valentijnsdag. Het tasje is gemaakt van een wc rolletje! De roosjes en het engeltje zijn van klei gemaakt. De 3 hangertjes aan de onderkant zijn  ook zelfgemaakt. Voor de rest spreekt het voor zichzelf denk ik!
Aan de achterkant een vlopje zodat hij daar zijn gedichtje in kan doen. Er komen nog van die hartensnoepjes in het tasje om het af te maken.

Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

4 opmerkingen:

 1. Ontzettend leuk geworden Brenda, daar zal ze wel blij mee zijn.....wat een geluk heeft ze met zo een schoonmoeder wahahaha.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah wat lief,ik dacht eerst dat het groter was maar toen las ik dat het van een wc-rolletje gemaakt was,hóe verzin je het,heel leuk en Max vriendinnetje zal er wel blij mee zijn,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat schattig, die jonge liefdes! Is toch heerlijk om van te genieten? Zoals ik kan genieten van dit schitterende tasje, die kraaltjes eraan zijn echt super!! Groetjes, Ira
  irascreacorner.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen