maandag 18 juni 2012

Teken van leven

Hoi dames,
Even een teken van leven. De laatste tijd ontbreekt mij de zin en tijd om te knutselen. Mijn kies is een aantal weken geleden getrokken en na een week bleken er allemaal nog botresten uit te steken. Flink ontstoken en flinke pijn. Alles is er later uitgehaald en gelukkig begint het nu aardig te helen en de pijn wordt met de dag minder.
Gisteren is onze trouwe kater Punkie overleden. Na weken van beetjes voederen en vocht infusen aanbrengen, medicijnen geven, was het beter zo. Wel verdrietig na zo'n 16 jaar het beestje in huis te hebben gebracht. We hebben hem een mooi plekje in onze tuin gegeven.

Hopelijk gaat de pech ons huisje voorlopig voorbij. Binnenkort weer nieuwe projecten op mijn blog. Ik heb 2 opdrachten. Erg leuk om mijn fantasie weer aan het werk te zetten ;-)
Tot snel dus!


Leuk dat je kwam kijken! Een fijne dag en tot de volgende keer! Groetjes, Brenda

1 opmerking:

  1. Ach Bren, dat arme beestje... het zal wennen zijn zo zonder Punkie... en dan ook nog die ellende met je kies. Wel fijn dat je weer aan de slag kunt met je 2 opdrachten, kun je even je zinnen weer verzetten. Ben benieuwd wat je gaat maken, maar dat wordt ongetwijfeld vervolgd. Sterkte!
    irascreacorner.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen